Schadeherstel en Carrosserie

Truckherstel en carrosserieherstel

Remmerden heeft in de loop van de jaren de meest diverse truckschades voorbij zien komen. Door jarenlange ervaring en deskundigheid zijn wij in staat om volledig afgeschreven objecten weer als nieuw onze bedrijfswagenspuiterij te laten verlaten.

Dankzij de beschikking over een grote richtbank en hangrailsystemen, waarbij gewichten tot 5000 kg verplaatst en opgehangen kunnen worden, zijn schades aan bijvoorbeeld zwaar beschadigde cabines en chassis voor ons geen enkele probleem. Truckschades uit heel Nederland vinden de weg naar Remmerden.

Dankzij uitstekende samenwerking met diverse truckdealers, zijn benodigde onderdelen snel in huis. Kortom het truckschade centrum van de regio Veenendaal, Ede, Wageningen, Tiel, Nijmegen en Arnhem.

Ook voor carrosserieherstel aan uw carrosserieopbouw of trailer kunnen wij u voorzien van de beste service en reparatietechnieken. Wij hebben een carrosserieafdeling van ruim 3000m2 bedrijfsoppervlakte waar we allerhande carrosserieherstel werkzaamheden voor u uit kunnen voeren. Ook voor uw schadetaxatie en overleg met uw verzekering kunt u bij ons terecht.

Carrosserieherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje en gebeurt altijd wanneer het niet uitkomt. Bij ons ontvangt u altijd een snelle en vakkundige schadereparatie aan uw trucks en opleggers. Zo zorgen we samen voor minimale stilstand, minimale kosten en maximaal rendement. We helpen u graag weer zo snel mogelijk op weg.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in schadeherstel aan geïsoleerde panelen, kopschotten, achterportalen en achterdeuren. Vooraf ontvangt u, persoonlijk door een van onze medewerkers, een gespecificeerde schadebegroting voor u en uw verzekeraar. Wat voor schade het ook is, wij lossen het voor u op!

Ook zijn we gespecialiseerd in afbouw van nieuw geleverde voertuigen, zoals laadklep-montage, monteren van roestvrijstaal plaatwerk, opbergkisten, laad- en stuwmaterieel, etc.

Gesloten carrosserieën

U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment gesloten carrosserieën die bij ons standaard worden uitgevoerd in robuuste bouwwijze. Uw carrosserie, dicht, huif- of schuifzeil, geïsoleerd of als koel- / vriescarrosserie wordt bij ons als maatwerk behandeld, is onbeperkt naar klantenwens aan te kleden en wordt luxe afgewerkt.

De gesloten carrosserieën kunnen worden uitgevoerd met verschillende vloeren, daksystemen en deuren en/of een laadklep naar keuze.

Lichte bedrijfswagens

In onze lichte range kunnen we u ook van dienst zijn met alle vormen van gesloten en open carrosserieën, evenals een breed aanbod aan laad- en lossystemen. Denk hierbij aan een laadklep, autolaadkraan of kippersysteem.

 

Remmerden Spuiterij

Remmerden 46
3911 TZ Rhenen

Postbus 113
3910 AC Rhenen

T: +31 (0)317 619 106
F: +31 (0)317 612 357